Инфо

1. децембар 2022.1. дец 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Радионице у предах смештају „Богдај“ током викенда

Дани отворених врата

Отворени смо нон- стоп, кад родитељ или старатељ има потребу и најави се, ми им излазимо у сусрет и ту смо да проведемо квалитетно време са њиховом децом
Предах смештај „Богдај“ за викенд је организовао радионице за децу и родитеље. Током „Дана отворених врата“ петнаестак корисника уживало је у дружењу и прилици да покажу креативност кроз израду новогодишњих украса и кићење јелке.

-Окупили смо углавном редовне кориснике који су са нама претходних годину и по дана. Ових дана нису сви у могућности да дођу због обавеза или сезонских прехлада. Увек се трудимо да имамо неких активности. Отворени смо нон- стоп, кад родитељ или старатељ има потребу и најави се, ми им излазимо у сусрет и ту смо да проведемо квалитетно време са њиховом децом- напомиње управница предах смештаја „Богдај“ Данка Томић.

Мајка петнаестогодишњег дечака са аутизмом Марија Скварица каже да је он корисник смештаја протеклих шест месеци.

-Веома сам задовољна. Боравак овде му пуно значи, а и мени као родитељу, јер не размишљам о његовој безбедности кад га оставим, знам да је сигуран. Нега и смештај су добри, ово је прва етапа у низу услуга које су неопходне за ту децу. Верујем да ће их у наредном периоду бити још- истакла је Скварица, која је и потпредседница Удружења „Аутизам Шабац“.

„Богдај“ има девет запослених и окупља кориснике од пет до 55 година.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa