Инфо

1. децембар 2022.1. дец 2022.
На испиту психичка снага
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

На испиту психичка снага

Наредно гостовање ће бити велики изазов за шабачке рукометашице након пораза од Бекамента на најтежи начин. Мало шта се може замерити некомплетном и десеткованом Медицинару за игру против искуснијег и квалитетнијег противника, али ће за младе играчице бити најтеже да се опораве од пораза у утакмици где су имале много ситуација у којима су могле осигурати сензацију. Два промашена седмерца, потом два зицера и два пробијања у последњим минутима где би реализације једне од тих ситуација донела победу, била су превише да се избегне пораз од Бекамент. Бодови нису ни били планирани, али су могли бити велики замајац.

-Пропустили смо велику прилику, али ми смо млад тим и јасно ми је било да ће бити успона и падова у игри. Биће их још, знам то и предстоји нам тежак рад да их сведемо на најмању меру. Ми имамо свој план, још увек смо близу испуњења и размишљамо о наредном ривалу, не осврћемо се на претходни неуспех – истиче тренер Ненад Тешић.

Медицинар – Бекаметн 26:27 (15:11)
Хала Зорка. Гледалаца: 400. Судије: Мусић и Ђурашиновић (оба Врбас). Седмерци: Медицинар 5(3); Бекамент 5(5). Искључења: Медиицнар 12; Бекамент 2 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Петровић, Ђукановић, Јовић, Радић, Којић 1, Радовић 5, А. Васић 7, Т. Васић, Цвејић, Петрић 1, Цветиновић 4, Стевић, Драгосављевић 5(3), Ракић 3, Јаковљевић.
БЕКАМЕНТ: Цветковић, Митровић, Арсенијевић, Радојичић 3, Прековић 1, Анић, Петровић 3, Маленовић, 1, Симић, Мирковић 1, Ивковић 5, Симић, Драговић, Крстић 4, Томковић 8(5), Бокарић 1.


Гостовање у Панечву које Шапчанке очекује предстојећег викенда је већ оно са резултатским императивом. Новајлија у лиги се још није доказао и свакако да је Медицинар фаворит који би победом већ испунио све планове пред старт. Панчево је у седам кола остварило само једну победу и један реми, односно пет убедљивих пораза. Најпознатија имена су Валентина Божиновић и Јована Величковић.

-Наш циљ су два бода. Још имамо проблема са повредама, вирусом, надам се да ћемо ускоро имати комллетан састав уз изузетак Тамаре Мандић на коју рачунамо од другог дела сезоне. Жеља су бодови из Панчева уз наду да можемо изненадити и Железничар – додаје Тешић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa