Инфо

8. децембар 2022.8. дец 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ТРИДЕСЕТА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ВЛАДИМИРЦИ

Буџет за 2023. у првом плану

Конструктивног тока ова седница је текла у квалитетном раду којем су тон дали чланови већа за укупно пријатан утисак, истакао је један од чланова већа. Усвојени су финансијски план СО, финансијски план општинског већа, финансијски план председника општине и Општинске управе али је у центру пажње било утврђивање предлога одлуке о буџету за 2023. годину.

Говорило се и о кадровским плановима запослених у Општинској управи, променама у систематизацији радних места у Општинској управи и изменама у комуналним делатностима. Потом се веће позабавило плановима рада у 2023. години библиотеке „Диша Атић“, Центра за социјални рад, Туристичке организације општине и пословање ЈКП „Извор“ а дата је и сагласност на програм коришћења субвенција из буџета за наредну годину за ЈКП „Извор“.

Размотрени су захтеви МЗ Звезд за израду пројекта за побољшање електричне енергије у делу села Топола, затим МЗ Крнуле за реконструкцију дома културе, општинског фудбалског савеза за додатна средства и колико је било у надлежности већа молбе за помоћ грађанима који су је тражили а у супротном проследили у надлежност Центра за социјални рад Владимирци.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa