Инфо

8. децембар 2022.8. дец 2022.
Потребан опоравак (фото: ЖРК Медицинар фб)

Потребан опоравак (фото: ЖРК Медицинар фб)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Пауза за опоравак

Нису заслужиле пораз против Бекамента Шапчанке, али су га својим гешкама претрпеле, међутим нису проблем само бодови, већ емотивна испаражњеност после доброг наступа који није фаворизован, што се нажалост пренело и у Панчево. Домаћин је трагао за другом победом и потрагу завршио против плаво-белих. Све се поклопило за домаће. Појачања из Београда Стекић и Белић су заиграле изванредно и водиле свој тим до победе.

Обе екипе су правиле грешке, голмани су имали лоше вече на обе стране, те је победио тим који је мање лоших одлука донео.

Панчево – Медицинар 27:25 (11:9)
Панчево. Гледалаца: 150. Судије: Даути и Минић (оба Београд). Седмерци: Панчево 3(3); Медицинар 4(4). Искључења: Панчево 18; Медицинар 12 минута.
ПАНЧЕВО: Максић, Тодоровски, Станишковић 4, Божиновић 2, Рогуља, Маркагић 3, Станојевић 1, Стекић 12 (3), Величковић 2, Бркић, јандрушић, Белић 3, Вранић, Кепчија.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Петровић 2, Е. Петрић, Радић, Којић 1, Радовић 3, Васић 4, Лацковић, Васић, Цвејић (2 одбране), Х. Петрић, Цветиновић 2, Драгосављевић 10 (4), Ракић 4.


-Били смо у контраритму целу утакмицу и то нам се вратило кроз пораз. Имамо још много проблема са саставом. Пауза од једног викенда је пред нама, прилика и за опоравак и за јачи рад пред тежак меч који нас очекује – кратко је изјавио тренер Ненад Тешић.

Услед непарног броја екипа ове сезоне, Шапчанке су у претпоследњем колу слободне, а у последњем пред нову паузу дочекују браниоца титуле, екипу Железничара из Инђије. Пораз у Панчеву није утицао тренутно значајно на положај Меидицнара на табели, реално је очекивати назадовање у одређеној мери након следећег кола. Нада је свакако у пролећу када се очекује да тим буде комплетиран.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa