Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.
„Млади Деда Мраз спасава нову годину“
Новогодишња представа за децу у Шабачком позоришту

„Млади Деда Мраз спасава нову годину“

„Ја желим да заувек верујем у Деда Мраза. Али не због поклона. Већ зато што је он један од најпознатијих представника добра и радости на свету. У својој машти сам сигурна да је и његова породица исто таква“, истиче ауторка представе МА Сенка Петровић
У Шабачком позоришту, 30. децембра биће премијерно изведена Новогодишња представа за децу, „Млади Деда Мраз спасава нову годину“. Почетак за заказан за 18 и 19 часова. Представа је намењена деци која верују у магију Нове године и Деда Мраза.

Ауторски тим:
Текст, режија, сценографија, костим, избор музике: Сенка Петровић
Музички сарадник:
Данило Михњевић
Дизајн плаката и лутке: Ненад Чикић


Да ли сте се некада запитали како изгледа породица Деда Мраза? Они сигурно имају неке посебне обичаје, игре и кућне послове него већина других људи.



Ова представа вас води у кућу Деда Мраза, и то баш у тренутку када се он припрема за највећи посао године – делење пакетића свој доброј деци. Дођите да научимо нешто ново о породици Мраз. Обећавамо вам пуно радости, а она је увек лепша када се подели, поручује ауторски тим.

Играју:
Снегослав – Никола Јаношевић
Бака Мраз – Деана Костић
Деда Мраз – Страхиња Баровић


- Ја желим да заувек верујем у Деда Мраза. Али не због поклона. Већ зато што је он један од најпознатијих представника добра и радости на свету. У својој машти сам сигурна да је и његова породица исто таква. Но, као и свака породица сигурно и они имају понекад несугласице. Као и свака породица они имају много љубави једни за друге. Породица Мраз високо цени најлепше вредности, а то је у данашње време важније него икада пре. Деда Мраз нас подсећа на радостан, весео, мио и леп начин да треба бити добар – добар према другима, према најближима, према природи, и према себи – истиче ауторка представе МА Сенка Петровић.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa