Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.
ОДБОЈКА: СЕНИОРИ И МЛАЂИ

Шапчанке на мрежи

У претходном броју имали сте прилику да читате о финишу сениорског такмичења Регионалне лиге за одбојкашице. Од три шабачка клуба Заслон је најбоље пласиран. У пет мечева је забележио пет победа и један пораз, те девојке овог клуба на позицији три дочекују 2023. годину. Прва два места припадају другим тимовима Уба и ваљевске Србијанке.

Пионири у трци
Готово пола деценије Шабац нема мушку одбојкашку екипу у такмичењу сениора, а част јачег пола ове сезоне бране пионири Заслона. Шапчани су у регионалној групи Првенства Србије и тренутно су трећи у конкуренцији Ваљева 014 и Лознице.


Сусед на табели је четвртопласирани Шабац 015 који је до сада у седам утакмица остварио четири победе уз три пораза, те заузима позицију четири. Летњиковац је девети. Између Шапца и њих налазе се: Пролетер (Лозница), Либеро (Љубовија), Осечина и Рађевац (Крупањ).

ОК Заслон (фото: фб страница клуба)


Кадеткиње Летњиковца и Шапца играју у Првенству Србије за овај узраст. У групи овог подручја Летњиковац је четврти, уз учинак 5:4, а Шабац 015 на позицији седам. Уб је убедљиво први, следе градски ривали Србијанка и Ваљево.

ОК Шабац 015 (фото: фб страница клуба)


У пионирском узрасту Заслон наступа са две екипе, Заслон 1 и Заслон 2, као и пионирска екипа Шапца. Заслон 1 у групи 1 је на другој позицији, уз пет победа и један пораз, а испред је само Рађевац са максималним учинком. Шабац 015 је у овој групи на позицији шест. Други тим Заслона је у својој конкуренцији (група 2) је четврти, иза Уба, Србијанке и Железничара из Лајковца.

ОК Летњиковац (фото: фб страница клуба)


Најмлађе, претпионирске екипе Заслона и Шапца су на деоби позиције један, заједно са Убом. Све три екипе су у девет кола оствариле по осам победа и један пораз у лиги претпионирки. Летњиковац је тренутно седми са четири победе и пет пораза у девет одиграних утакмица.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa