Инфо

12. јануар 2012.12. јан 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОВЕРЕНИШТВО ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ

ПОМОЋ ЗА 10 ПОРОДИЦА

Изузетним резултатима у 2011. години Повереништво за избегла и расељена лица општине Владимирци завредело је нову траншу помоћи. То је вредној дружини тим вредније пошто је помоћ остварена у конкуренцији великог броја градова и општина.
- Ми смо поносни на урађено, на купљена домаћинства и помоћ у грађевинском материјалу, квалитетом и брзином рада, а очигледно и Комесаријати за избегла и расељена лица су то препознали. Завредели смо поверење и у наредних пола године и учинићемо све да оправдамо висок рејтинг повереништва, тврди повереник Богдан Поповић и додаје.
- Конкретна помоћ односи се на куповину грађевинског материјала за десет породица у износу од 440.000 динара по породици. Биће то наставак бриге за угрожене чији је број све мањи и тиме се нарочито поносимо. Уз помоћ локалне самоуправе учинићемо све да се пут у бољитак ових људи настави новим конкурсима и активностима, закључује Поповић.
Повереништво за избегла и расељена лица изналази и друге могућности да помогне све, како кажу уз помоћ локалне самоуправе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa