Инфо

5. јануар 2023.5. јан 2023.
Андрејине чаролије
ПРЕД ДОЛАЗЕЋИ ВЕЛИКИ ПРАЗНИК БОЖИЋ

Андрејине чаролије

Сам рад на колачима а пре свих медењацима увек причињава задовољство али ни близу као за Божић и Васкрс па ко воли нек изволи, Владимирци нису далеко а Божић је већ такорећи на прагу. Андрејине чаролије маме и изгледом и укусима
Велики празници обилују ђаконијама а као по правилу наслеђеним од бака и прабака. Сузана Мирковић, васпитач, ради у Дому ученика Посавотамнавске средње школе а сваки слободан тренутак проводи у припреми колача који су право уметничко дело.

Занимљиво је да јој ту помаже ћерка Андреја која има само седам година. Из те кулинарске радионице стижу пикантна дела а оне са задовољством истичу да је све потекло од бабе Драгице добро знане домаћице и куварице манастира Каона која је доказани мајстор свог посла у стварању посластица и јела за свако поштовање.

Сам рад на колачима а пре свих медењацима увек причињава задовољство али ни близу као за Божић и Васкрс па ко воли нек изволи, Владимирци нису далеко а Божић је већ такорећи на прагу. Андрејине чаролије маме и изгледом и укусима.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa