Инфо

12. јануар 2023.12. јан 2023.
Путовање преко Блиског до Далеког Истока
Центар за стручно усавршавање Шабац

Путовање преко Блиског до Далеког Истока

Током треће недеље зимског распуста од 16. до 20. јануара имаћете прилику да са нама заједно путујете копненим путем Марка Пола, на крилима песме обиђете Катар, Турску и Египат, да заједно правимо папирне пирамиде, штампамо Храмове на 3Д штампачу, сагледамо Јапан из више углова и још много тога
И овог зимског распуста Центар за стручно усавршавање Шабац за вас је припремио занимљив програм! Наше зимске школице овог пута носе назив - ПУТОВАЊЕ ПРЕКО БЛИСКОГ ДО ДАЛЕКОГ ИСТОКА! Током треће недеље зимског распуста од 16. до 20. јануара имаћете прилику да са нама заједно путујете копненим путем Марка Пола, на крилима песме обиђете Катар, Турску и Египат, да заједно правимо папирне пирамиде, штампамо Храмове на 3Д штампачу, сагледамо Јапан из више углова и још много тога!

Истовремено организујемо и припремну наставу из српског језика и математике за ученике осмог разреда. Од 16. до 20. јануара од 10:00 до 13.30 часова у Центру за стручно усавршавање Шабац одржаће се припремна настава за завршни испит из српског језика и математике за све заинтересоване ученике осмог разреда. Припремна настава биће организована тако што ће се обнављати градиво и решавати задаци са претходних завршних испита уз решавање квизова знања. На радионици очекујемо висок ниво интеракције између наставника и ученика са циљем унапређивања постојећих знања. Уз то гарантујемо добру забаву и дружење!

ПРЕВОЗ ЋЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАН СВАКИМ ДАНОМ ОД 16. ДО 20. ЈАНУАРА ОД ДУНАВ ОСИГУРАЊА 09:50h, А БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА ДВА ПОВРАТКА ИЗ ЦЕНТРА ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ШАБАЦ у 12:00h и у 13:30h.

Позивамо све зналце и радозналце да нам се придруже! У Научном клубу Шабац зимски распуст ће бити ИНСПИРИТИВАН И КРЕАТИВАН! Посетите нас!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa