Инфо

12. јануар 2023.12. јан 2023.
ЗАВРШЕНА АКЦИЈА “ЈЕДАН ПАКЕТИЋ- МНОГО ЉУБАВИ”

Радост за преко 150 малишана

Сваке године, током новогодишњих и божићних празника волонтери Црвеног крста, уз помоћ хуманих људи, обрадују велики број малишана на подручју коцељевачке општине у овкиру традиционалне акције “Један пакетић- много љубави”.

Тако је било и овога пута, а 154 пакетића са слаткишима, сланишима, играчкама и школским прибором донело је радост и празнични дух у домове деце из породица слабијег материјалног стања.
Кутије намењене за сакупљање садржаја за дечје пакетиће биле су извесно време постављене у бројним продајним објектима.

–У акцији су учествовали власници и запослени СТР “Ђукић”, СТР “Маја”, “Подунавље” у Коцељеви и Драгињу, “Бомакс”, “Интегра”, СТР “Лазић”, продавнице “Вум” и “Маја”. Осим ових продавница кутије су биле изложене и у другим местима тако да су купци радње “Рио” у Драгињу, СТР “Жоја” у Каменици и Љутицама, “Игњатовић” у Голочелу, СТР “Боба”, СТР “Нада” и “Осака” у Доњем Црниљеву, СТР “Рид” и “Нена”у Свилеуви, “Пекара код Иве” имали прилику да даривањем одређених производа покажу своју хуманост. Укључиле су се и фирме попут “Итал текс интимо”, радња “Шангај” али и ђаци основне и средње школе. Велику подршку пружио нам је и одређени број породица и појединаца који су новачним средствима помогли акцију- изјавио је секретар Црвеног крста Милан Глумац који је изразио захвалност свим учесницима али и волонтерима.

Он је додао да се нада да ће следеће године у акцији “Један пакетић- много љубави” учествовати шира друштвена заједница, како би заједно успели да обрадују што више малишана на подручју општине.
В. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa