Инфо

19. јануар 2023.19. јан 2023.
Фото: ОШ „Лаза К. Лазаревић“/ Фејсбук

Фото: ОШ „Лаза К. Лазаревић“/ Фејсбук

Зимски камп у Лазиној у духу Јапана

Зимски камп под називом „Србија у ритму Јапана“ прошле среде и четвртка одржан је у Основној школи „Лаза К. Лазаревић“. Ученици свих разреда показали су велико интересовање да слободно време искористе за креативност и стицање нових вештина и знања.

Јапан, његова култура, традиција, музика, уметност, спорт, историјске и географске одлике, биле су теме дводневног дружења ђака и наставника. Првог дана учили су на несвакидањи начин- уз занимљиве разгледнице, прављење дрвета јапанске трешње, судоку, „Јапан кроз песму“, радионицу „Карате кид“. И други дан радионица био је подједнако интересантан. Учитељице су са ученицима нижих разреда правиле кокеши лутке, заставе Јапана и разгледнице са мотивима јапанске трешње. Певале су се јапанске песме, учило о географским одликама Јапана и образовању у тој држави.

Камп, који је био бесплатан за све учеснике, посетили су и својим присуством подржали директор Центра за стручно усавршавање Бранко Филиповић и председник Клуба пријатељства „Шабац- Фуђими“ Небојша Јанковић. На крају су своје знање ученици могли да провере кроз бројне игрице, а сви учесници добили су и захвалнице.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa