Инфо

19. јануар 2023.19. јан 2023.
У оквиру свог пословања, Sani Group се бави и међународним транспортом, где држи позицију регионалног лидера,  вршећи превоз робе у све државе Европе, од Португала до Русије, Фото: Sani Group

У оквиру свог пословања, Sani Group се бави и међународним транспортом, где држи позицију регионалног лидера, вршећи превоз робе у све државе Европе, од Португала до Русије, Фото: Sani Group

Kомпанија с поносом чува локални идентитет

Sani Group - Искуство, знање, традиција и поузданост

Sani Group запошљава више од 600 радника. У Шапцу свака четврта породица купује у Сани Оптику. Центри за вид и слух у 50 градова Србије и Републике Српске са традицијом од 70 година. Добитници националних признања за друштвено одговорно пословање. Регионални лидери у међународном транспорту. Ресторан „Група“ пренео искуства из европских и светских престоница угоститељства у наш град
Sani Group, компанија основана 1990. године, са поносом истиче да јој је седиште у Шапцу, јер у први план ставља локални идентитет. Модеран и велики, добро организован пословни систем, запошљава више од 600 радника, с тежњом да буде лидер у свим областима којима се бави, а то постиже континуираном едукацијом запослених и стварањем стратешких партнерстава са више десетина најрелевантнијих компанија у сродним делатностима.

Сани оптик- највећи ланац оптика у Србији
На помен имена, Шапчанима је увек прва асоцијација Сани Оптик, што и не чуди, имајући у виду традицију од 70 година, која их је као експерте за вид и слух квалификовала на домаћем и регионалном тржишту. Ова чланица пословног система Sani Group-а највећи је ланац оптика у Србији, присутни су у 50 градова Србије и Републике Српске са 70 продајних објеката. Компанија је и добитник неколико националних признања за реализацију пројеката друштвено одговорног пословања, међу којима је и престижна награда Привредне коморе Србије за Бесплатну проверу вида и слуха. Клијентима је омогућена брза и поуздана провера диоптрије у најкраћем року по заказивању.

Шест стубова на којима почива наш бизнис су: међународни транспорт, Сани Оптик, Сани Слух, овлашћени Bosch Car Service, некретнине и угоститељство, будући да од маја прошле године
имамо и ресторан „Група“

-Sani Group је у овом обиму настао приватизацијама неколико предузећа и на тај начин смо дошли до квалитетног кадра са умећем у послу које смо даље развијали. Куповином Ото оптика и Getaldusa задржили смо старо име и додали наш предзнак и тако је настао Сани Оптик. Промет медицинским средствима је један од бизниса који имамо (диоптријски оквири контактних сочива, слушни апарати). Фирма је диверсификована, а предности таквог система су флексибилност и адаптабилност на тржишне промене.

Шест стубова на којима почива наш бизнис су: међународни транспорт, Сани Оптик, Сани Слух, овлашћени Bosch Car Service, некретнине и угоститељство, будући да од маја прошле године имамо и ресторан „Група“. Верујем да је ширење пословних прилика једини начин да се напредује. У свим пословима се трудимо да унапредимо неки производ или услугу и сматрам да је то један од основних разлога због којих је Sani Group препознат- наводи директорка маркетинга и продаје у Sani Group- u Весна Стојаковић.

Директорка маркетинга и продаје у Sani Group- u Весна Стојаковић, Фото: "Глас Подриња"


Броје више од 300.000 клијената, а статистика потврђује да у Шапцу свака четврта породица купује у Сани Оптику. Традиција се поштује и када је реч о запосленима, па није редак случај да су и три генерације оптичара прошле кроз њихове малопродајне објекте. Више од 300 експерата за вид и слух предано и посвећено испуњава компанијску мисију: помоћи грађанима да боље виде и чују чинећи квалитетне производе и услуге доступим за сваки животни стил и буџет и све то под слоганима „Здравље са стилом“ и „Експерти за вид и слух“ .

Реновирање пословне јединице у Господар Јевремовој протекло је у знаку седмодеценијског јубилеја и са собом донело проширени асортиман производа и побољшану услугу.

На помен имена, Шапчанима је увек прва асоцијација Сани Оптик, Фото: Sani Group


-Трудимо се да највише и континуирано инвестирамо у запослене, обуке, едукације, робу и даљу пенетрацију тржишта. На тржиште пласирамо производ који је много више од слушног апарата и подразумева повезивање са свим вајрлес уређајима, што представља раскид са застрелим технологијама које су практично имале много ограничења за корисника. Наша офталмолошка ординација постала је препознатљива у Шапцу и Србији, чему је посебно допринео офталмолог др Мирко Нинковић, као и велика инвестиција- ОЦТ уређај значајан у дијагностици и откривању разних патолошких стања. Циљ да у једном тренутку постанемо аудиолошка кућа са имиџом какав имамо као оптика- истиче Стојаковићева, додајући да је у плану отварање ординације у Београду, као и нових пословних јединица у Републици Српској.

Регионални лидер у међународном транспорту и Bosch Car Service
У оквиру свог пословања, Sani Group се бави и међународним транспортом, где држи позицију регионалног лидера, вршећи превоз робе у све државе Европе, од Португала до Русије. Возни парк чини више од 100 возила нове генерације која испуњавају еколошке стандарде. Осим путничких возила, лаких дистрибутера, комби возила, већина транспортних захтева се тренутно реализује са 105 камиона.

Sani Group, компанија основана 1990. године, са поносом истиче да јој је седиште у Шапцу, јер у први план ставља локални идентитет, Фото: Sani Group


Стратешко опредељење компаније јесте инвестирање у премиум брендове, те је компанија „Michelin“ стратешки партнер у области набавке пнеуматика. На више од 1.000 квадратних метара покривеног простора, у оквиру пословног комплекса у Шапцу, у улици Војводе Путника 58, клијентима се пружају услуге дијагностике, комплетног сервисирања аутомеханике и аутоелектронике, клима уређаја, реглаже трапа, вулканизерске и услуге прања путничких, полу- теретних и теретних возила, лимаријске услуге и фарбање, замена ветробранских стакала. Као овлашћени Bosch Car Service, послују по строгим стандардима те групације.

Изузетна локација сервисног центра возачима са широког подручја од Руме и Сремске Митровице, преко Мачванског округа и Посавотамнаве, пружа могућност да своја возила сервисирају најближе месту становања, уз уштеду и новца и времена. У оквиру Сервисног центра налази се и малопродаја резервних делова, свих врста уља, пнеуматика и пратеће опреме.

Ресторан „Група“
Приликом отварања ресторана „Група“, који је са радом почео у мају прошле године, догодио се свима потребан, мали излет у непознато. Визија је била да „креирају савремен хедонистички амбијент и оживе дух традиције гастрономске понуде, квалитета услуге и протоколарности, баш као што беше на двору Јеврема Обреновића, када се Европа први пут „доселила“ у Шабац у пуној раскоши балске културе, грађанског окупљања и манира“.

Приликом отварања ресторана „Група“Визија је била да „креирају савремен хедонистички амбијент и оживе дух традиције гастрономске понуде, квалитета услуге и протоколарности, баш као што беше на двору Јеврема Обреновића, Фото: Sani Group


-Корпоративно наслеђе ресторана „Група“ темељи на вредносним принципима породичне компаније Sani Group, која је регионални лидер у међународном транспорту и оснивач највећег ланца оптика у Србији у саставу пословног система Сани Оптик. Ресторан „Група“ отиснуо се у океан угоститељства једрима светског путника, сладокусаца и путописаца, обједињујући укусе од Медитерана до Далеког истока. Ипак, усидрени у домаћој луци нашег града, гостима презентујемо и специјалитете домаће кухиње у новом руху и визуелном доживљају. Пренета су сва наша искуства из европских и светских престоница угоститељства, све што смо доживели преточили смо у савремен амбијент и врхунску кухињу- истичу у компанији.

Поводом јубилеја, штампана је пригодна поштанска марка, симболичан поклон запосленима и пословним сарадницима, Фото: Sani Group


Са више од 100 камиона на светским путевима и центрима за вид и слух у готово свим градовима Србије и Републике Српске са традицијом дугом 70 година, Sani Group у Шабац сваки дан доноси искуства и знања, слике света и региона, обојене мирисима и укусима пређених километара.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa