Инфо

26. јануар 2023.26. јан 2023.
Шабачки трио у Анталији: Лагунџић, Павловић, Суботић (фото: КК Зорка)

Шабачки трио у Анталији: Лагунџић, Павловић, Суботић (фото: КК Зорка)

КАЈАК: РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ

Анталија, предах, Анталија

Кратак одмор пред повратак у Анталију. Успешан рад уз ороблеме са временом на почетку. Јачи интензитет као припрема за напорну сезону. Од недеље поново у Турској 20 данa
Први део припрема у Турској за најбоље српске кајакаше окочан је у недељу, а само ће имати седмицу предаха пре новог паковања кофера и путовања на блиски исток, како би имали завршну фазу рада пред пролећни старт нове кајакшаке сезоне, посебно важне јер је предолимпијска.

Током претходног месеца, под руководством тренера Уроша Павловића, члана стручног штаба репрезентације, за изазове су се припремала и два шабачка представника, члана КК „Зорке“ Михаило Суботић и Бранко Лагунџић, оба олимпијски кандидати за Париз 2024. године.



-Увек је почетак година резервисан за дуже дистанце и припрему за све напоре који нас очекују током сезоне. Снови и жеље које имам су јасни и свесни смо сви колико је потребно рада да би се зацртано остварило. Посвећени смо и надамо се да ћемо бити најбољи када је најпотребније – рекао је Лагунџић.
Дужи период боравка ван Србије током зиме је нешто на шта су сви кајакашки радници навикли. Превише је хладно да би се радило на води код нас (увек је темпертура додатно снижена на води), те је Турска стара дестинација током зимских месеци.

-На почетку нас није дочекало повољно време, посебно је сметао ветар на води, међутим када се оно стабилизовало вратили смо се пуним интензитетом да радимо. Велике дистанце смо прелазили, имали и до три тренинга дневно како би направили базу за даљи напредак – истакао је тренер Урош Павловић.
Већ крајем ове седмице кајакаши поново одлазе на још три недеље у Анталију. Званични старт сезоне је у априлу, на Купу Србије, а потом следе међународна и домаћа такмичења за све категорије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa