Инфо

26. јануар 2023.26. јан 2023.
Снага у заједништву – ЖРК Медицинар

Снага у заједништву – ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Ослабљени на победу

Нови проблеми са повредама. Постоје и позитивне информације. Ривали јачи него током јесени. Сасатв Медицинара непромењен, амбиције такође
Медицинар је већ навикао да од првог кола до данас увек игра у непотпуном саставу. Пролеће сви посматрају са надом да би коначно тренер Ненад Тешић могао на располагању имати комплетан састав, међутим у првом колу нове календарске године то неће бити случај. Неколико играчица које су имале велику минутажу неће моћи због повреда да играју у недељу против Младости из Нове Пазове.

Теодора Васић и Милица Ракић свакако неће бити у саставу, док други стрелац Супер лиге Александра Васић и стандардна на месту крила, други стрелац екипе, Јована Драгослављевић највероватније неће наступити, иако мала нада постоји.

Н. Тешић


-Током паузе су се опорављале од повреда, биле на терапији, те уз одобрење лекара, не могу играти пуну минутажу и онолико колико су играле у првом делу сезоне. Шансу ће добити играчице са мањом минутажом до сада и то ће бити прилика да се наметну – истиче тренер Ненад Тешић.
Ипак, није све тако црно по питању здравственог билтена, постоје и позитивне информације за све у клубу.

Традиција на страни Младости
У претходне четири сезоне Младост је побеђивала у Шапцу Медицинар. Последњи пут су Шапчанке славиле 10. марта 2018. године, када је било 36:29. Ипак, успомене на Пазовчанке су и драге, јер је управо тријумф у последњем колу претходне сезоне у Пазови, Медицинару донео пласман на четврто место и полуфинале плеј офа.


-Ана Радовић тренира јаким интензитетом и очекујемо да буде спремна, а након дуге повреде Тамара Мандић се враћа. Опоравак је одличан, играла је једну припремну утакмицу и рачунамо на њу током пролећа и то су одличне информације – додаје Тешић.

У недељу у хали „Зорка“, од 19:30, гостује Младост, а потом следи гостовање у Кикинди, две изузетно важне утакмице. Евентуални успеси трајно би удаљиле тим од борбе за опстанак и донели релаксиранију атмосферу у наредним утакмицама.

Васић, Драгосављевић и Цветиновић


-Није било ни долазака, ни одлазака током зиме, амбиције су непромењене. Пазова је променила тренера, довели су појачање из Инђије и свакако су јачи него у првом делу сезоне. Остајем при ставу да тежња победи једино доноси победу, било да је реална или не. Циљ је победа. Обећавамо борбу – закључује тренер Медицинара.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa