Инфо

26. јануар 2023.26. јан 2023.
Дакић и Петровић у акцији против Обилића

Дакић и Петровић у акцији против Обилића

РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА ЕЛИКСИР

Тузлаци пред Звезду

Последња провера рукометаша Металопластике Еликсир за наставак Супер лиге је премијерлигаш из Босне и Херцеговине, тузланска Слобода. Тренутно седмопласирана екипа у БиХ, предвођен некадашњим пивотменом Металопластике из осамдесетих година, Петром Милошевићем, даје последње смернице пред први дан фебруара када Шапчани играју против Црвене Звезде у Купу Србије. Дуел против Тузлака заказан је за петак, од 18 часова.

Претходног викенда шабачка екипа је надиграла у два меча темишварску Политехнику у хали „Зорка“. Први дуел трећепласиране екипе у Србији и дванаестопласираног клуба источног суседа решен је у корист Металопалстике Елискир 30:29, а дан касније је домаћин био много бољи у офанзиви и знатно убедљивији, 40:25. За румунски клуб наступа некадашњи играч Металопластике Филип Марјановић.

Након потписивања уговора бека Милана Јовановића са клубом, „плавима“ се придружио и доскорашњи млади играч Врбаса Милија Паповић, кадетски репрезентативац Србије који ће појачати конкуренцију на позицији десног крила.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa