Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Росић на трону (фото: Српски атлетски савез)

Росић на трону (фото: Српски атлетски савез)

АТЛЕТИКА: ЈУНИОРСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

Росић на националном трону

На Првенству Србије за јуниоре које је за викенд одржано у Београду Вељко Росић је победио у дисцплини скок мотком са прескоченом висином од 3.70 метара, освојио бронзу у скоку увис са дворанским личним од 1.90 метара, док је кроз циљ прошао пети у трци преко препона у временом од 8.85 (само три стотинке од личног). У бацању кугле је освојио шесту позицју са апсолутним личним рекордом од 11.75 метара.

Дејан Росић је скочио лични рекорд са мотком од 2.50 што му је донело шесто место, док је у трци на 60 метара дошао до сезонског остварења од 8.85 секунди.

Антић освојио бронзу
Шабачки АШК темпо такође је представљао наш крај, а бронзано одличје заслужио је Теодор Антић у трци на 800 метара. Време 1 минут, 56 секунди и седам стотих делова секунде.
Анастасија Богићевић је била четврта у бацању кугле, а штафета АШК Темпа на четири пута 400 метара заузелаа је такође четврту позицију.

За АШК су још наступали: Николина Јеремић, Милица Милојевић, Наташа Перовић, Лазар Којић, Лука Обрадовић, Саша Пантић и Станимир Савић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa