Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Сава пред новим изазовом

Сава пред новим изазовом

ВАТЕРПОЛО: ПРВА А ЛИГА

Судар школа

Када се погледа резултат меча Саве и Старог Града стиче се утисак о апсолутној доминацији гостију, међутим, само у једном периоду је гост био потпуно доминантан, силовит и то им је обезбедило бодове. Преостали квартали су изгледали махом изједначено уз приметан недостатак искуства младог шабачког тима да искористи створене прилике. Стари Град је славио 9:4 (1:1, 3:1, 4:1, 1:1).

Сава – Стари Град 4:9 (1:1, 1:3, 1:4, 1:1)
САВА: Вукадиновић, Новаковић 2, Банић 1, Мићановић, Исаиловић, Јездимировић, Трбовић, Јанковић, Пантелић, Лазић, М.Зец 1, Б.Зец, Алимпић, Васић.
СТАРИ ГРАД: Белопавловић, Поповић 1, Чеиџе, Стаматов, Павловић 1, Илић, Арсин 1, Кујовић, Милак, Митровић 1, Чиквани 4. Вујић, Марјановић.


После једног, у госте поново долази још један претендент на највиши ранг и доскорашњи члан истог, екипа Бањице. Реч је о младим играчима из најбоље ватерполо школе света, школе београдског Партизана и на тим темељима су изграђени досадашњи успеси ове екипе. Сви познати играчи поникли у Партизану у неком тренутку су носили капицу Бањице, те говорећи о овом тиму, говоримо о врхунском раду са млађим категоријама. Значајан део првотимаца садашњег Партизана претходне године је играо за Бањицу: Бодирога, Јауковић, Мушикић, Гавриловићи... Саву чине момци поникли у најуспешнијој школи претходних сезона, школи ВК Шабац, те је ово дуел и две школе трофејног спорта.

Гости су фаворити, а меч је заказан за петак, те је добра прилика уз ватерполо направити увод у викенд и подржати момке Мирослава Мандића.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa