Инфо

19. јануар 2012.19. јан 2012.
У СРЕД ПОЉА МАЧВАНСКОГ БЛИЗУ БОГАТИЋА

РИВИЈЕРА НА ТОПЛОЈ ВОДИ

Почели земљани радови. Базен и тобогани, део рекреативног центра. Презентација привукла велику пажњу. Шанса за незапослене. Следети примере из окружења
Први земљани радови у атару Богатића за изградњу објеката Термалне Ривијере на бази геотермалне енергије, почели су увече Нове године. Тим поводом главни инвеститор Љубиша Драговић са сарадницима одржао је у хотелу Богатић, врло запажену презентацију, којој су поред стручних људи из Драговићевог тима присуствовали председник општине Богатић Слободан Савић, са сарадницима, представници политичког живота ове општине и други заинтересовани.
Анализе стручњака
Фирма Термална Ревијера, основана је јуна 2008. године са намером да ради на истраживању и експлоатацији геотермалне енергије. Топла вода пронађена је у Мачви пре око три деценије. У међувремену направљено је више истражних бушотина на различитим локацијама. Драгоцена енергија из утробе плодне оранице, отицала је годинама у великој већини случајева неискоришћена.
- Баш ова локација у широком мачванском атару одабрана је после више консултација и истраживања неколико стручних тимова, као и на основу ранијих истраживачких радова. Добили смо изузетно добар резултат у погледу количине и обновљивости драгоцене енергије, каже Љубиша Драговић, главни инвеститор Ривијере.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa