Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
М. Срдановић

М. Срдановић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Рудар упозорење пред Зрењанин

Планирана два бода су освојена, направљен је помак на табели и то је позитивна страна викенда плавих након дуела са „фењерашем“. Негативна страна је много неискоришћених зицера и грешке које су могле однети део планираног плена или оба бода. Домаћу су били у дефициту практично читав меч, али су успели да преокрену у последњем минуту, а потом је Арсић, који је имао и боља издања ове сезоне, успео да заустави зицер гостију са крила и свом тиму сачува бодове.

М’ПЛАСТИКА ЕЛИКСИР – РУДАР (К) 30:29 (14:14)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 1.200. Судије: Величковић и Илић (оба Београд). Седмерци: МП 8(4); Рудар 1(1). Искључења: МП 6; Рудар 12 минута.
М’ПЛАСТИКА: Павковић (4 одбране), Додић 5, Карић, Јевтић, Ћосић, Срдановић 8(2), Мирковић 2, Миловановић, Иванић 2, Арсић (9 одбрана), Дамјановић, Симић 4, Брајовић 4(2), Петровић, Дакић 5.
РУДАР: Вуковић (17 одбрана), Ад. Мурина, Ар. Мурина, Поповић, Ђорђевић, Недељковић 4, А. Ђорђевић, Ристић, Стевовић, Пантић 14(1), Миловановић, Стојановић 2, Јовановић, Благојевић, Димитријевић 6, Милошевић 3.


-Не памтим да сам доживео оволико промашених зицера. Веровали смо у победу до краја и то је добро, међутим нисмо ми толики мајстори да можемо играти са 80% снаге против било кога, морамо увек и са сваким бити на максимуму – рекао је тренер Владан Матић на конференцији за медије после меча.

Свакако плави рачунају и на бодове у наредном колу, у мечу против старог и славног ривала, данас у грчевитој борби за опстанак, зрењанинског Пролетера. Рудић из Југовића је једино појачање Зрењанианца током зиме, а против Војводине су имали снаге за једно егал полувреме. Гости су фаворити и све осим победе Металопластике биће изненађење.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa