Инфо

15. фебруар 2023.15. феб 2023.
Фото: ТО општине Владимирци

Фото: ТО општине Владимирци

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Етно украс у центру варошице

Уз времешно здање Конака које гнезди чувену Главу шећера и импресивну зграду Општинске управе у самом центру Општине Владимирци лагано се рађа етно украс саме варошице. Етно парк каже в.д. директорка Општинске туристичке организације Сандра Јовишевић о урађеном и намерама за ову годину:

„И с крајем прошле године делимично је завршен овај простор тачније груби радови, осмишљавање бине и амфитеатра а надаље следе радови и на електроинсталацијама за озвучење, репарација постојећих објеката да у потпуности заблиста овај кутак за пуни доживљај лепоте ових простора. Биће то по завршетку радова место за окупљање уз летњу позорницу, од петровданских дана до свега што нуди природни амфитеатар где ће бити и позоришних представа, места за наступ фолклорних ансамбала, промоција књига, што ће опет обогатити туристичку понуду наше општине. Намера је да и времешна кућа буде инфо центар са сувенирницом а у току су конкурси за ту намену. Биће ту и кафе посластичарница, наравно пригодна етно стилу који прија свима, задовољна је Јовишевићева.

Већ у ове зимске дане уређена стаза и оформљени амфитеатар кутак су за шетњу и уживање у крајолику саме варошице Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa