Инфо

15. фебруар 2023.15. феб 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

У Љубовији одржано државно првенство за мини кадете у стоном тенису

У суботу, 11.02.2023. године, у Љубовији је одржано Државно првенство за мини кадете и кадеткиње у стоном тенису. Љубовија је први пут била домаћин једном оваквом формату такмичења, а претходног викенда одржан је турнир за ветеране. Организатор оба такмичења је Спортско удружење „Нец 015“, уз подршку Општине Љубовија и Спортског савеза општине Љубовија.

„На првенству је учествовало 55 такмичара (38 дечака и 17 девојчица), који су се такмичили у категорији појединачно и у категорији дублови. Веома је битно и значајно што се овај догађај одржао у нашем граду, а да напоменем да смо ми први који смо добили организацију оваквог догађаја у Западној Србији. Потрудили смо се да све буде на најбољем могућем нивоу, надамо се да ћемо опет добити прилику да будемо домаћини оваквих догађаја у наредном периоду и за старије категорије. Хтео бих да се захвалим свима, пре свега нашим судијама који су перфектно радили свој посао и помагали у свему“, изјавио је Ђорђе Филиповић, тренер „Нец 015“ и један од организатора турнира.

Ове године, по седми пут, у Љубовији ће бити организован турнир у стоном тенису у оквиру програма Дани дринске регате, а окупиће такмичаре из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске...
Ljubovija.info

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa