Инфо

19. јануар 2012.19. јан 2012.
ИЗГРАДЊА ДОМА КУЛТУРЕ У БОГОСАВЦУ

ЗАВРШЕНА ПРВА ФАЗА

Укупна вредност радова око 10 милиона динара. У прву фазу уложено 3.500.000 динара
Градоначелник Шапца Милош Милошевић присуствовао је прошлог понедељка завршним радовима прве фазе изградње Дома културе у Богосавцу. Реч је о објекту површине 190 квадратних метара, са два улаза и терасама. Поред сале и санитарног чвора, у згради ће бити канцеларије Месне заједнице. Вредност прве фазе радова је 3.500.000 динара, док је вредност укупних радова, чији је наставак планиран ове године, око 10 милиона динара.
Истакавши да су руинирани домови културе слика која квари изглед села, градоначелник је истакао задовољство што је модеран и функционалан објекат, намењен културним потребама мештана, а најпре младих, саграђен у центру Богосавца, селу које предњачи у много чему.
- Житељи овог села сакупили су 1.200.000 динара, а Град је обезбедио 2.000.000 динара. Са члановима Савета Месне заједнице Богосавац дефинисаћемо намену овог јавног објекта. Иза нас је десет година интензивне градње инфраструктуре: асфалтирани су путеви Богосавац-Липолист, Богосавац-Стари Липолист, Богосавац-Слепчевић и Богосавац-Маови, што ово место чини централном тачком дела Поцерине; изграђена је здравствена амбуланта, рекоструисана школа, месна канцеларија, нисконапонска мрежа, асфалтиран спортски терен, постављена јавна расвета, квалитетно се одржава мрежа малских путева на подручју села, а за посебну похвалу је изградња тротоара дужине три километра заједничким ангажовањем мештана и Града.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa