Инфо

2. март 2023.2. мар 2023.
М. Додић

М. Додић

РУКОМЕТ: КУП СРБИЈЕ

Крај у четвртфиналу

Куп ће добити новог власника, а шабачка Металопластика Еликсир је свој пут у овом такмичењу окончала у четвртфиналу. Након пет узастопних учешћа на финалним турнирима, Шапчани ће пропустити завршницу Купа. Партизан је славио у Шапцу 31:30 (16:17) у дербију четвртфинала.

У дербију против Партизана тимови сличних квалитета имали су периоде када су играли подређену улогу и интервале у којима су доминирали. Водили су и домаћи и гости и са три гола разлике, али се ривал успешно враћао. Када одлучују нијансе, финиш даје последњу реч. Партизан је стигао до предности, догодила су се два дискутабилна пробијања домаћих, бар их је тако видео арбитар, а у самом финишу Брајевић није искористио седмерац и гост је на крају славио.

-То је спорт, порази и победе су саставни део мечева. Превише зицера нисмо искористили, а то је увек тешко надокнадио у утакмицама где одлучује једна лопта. Имали смо своје прилике, нисмо их искористили и заслужено завршавамо такмичење. Окрећемо се првенству – истакао је Милан Јовановић након меча.
Војводина је синоћ играла против Шамота и победник овог меча је последњи полуфиналиста који ће у полуфиналу играти против Радничког, док се у другом састају Партизан и Дунамо Панчево.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa