Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
Ниже цене комуналних услуга
ПРВА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ У ТЕКУЋОЈ ГОДИНИ

Ниже цене комуналних услуга

Теме које чине свакодневницу Општине Владимирци биле су на дневном реду прве седнице СО у 2023. години. Усвојен је предлог одлуке о екстерној ревизији завршног рачуна буџета општине у протеклој години. Потом и предлог одлуке о приступању изради плана развоја општине за период 2023- 2029. година.

Истоветно је донета и одлука о измени одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине где је смањена тарифа у појединим зонама.

Одборник Продан Арнаутовић је изнео своје мишљење о рачунима који ће стизати поштом нагласивши да бројна домаћинства имају водомере који се воде на власницима који нису међу живима, па ће по њему бити доста забуна а самим тим и проблема у самој наплати рачуна.


Донет је и преглог одлуке о образовању савета за здравље Општине Владимирци као и предлог закључка о усвајању извештаја о раду председника општине за период 01.01.2022 - 31.12.2022. године као и предлог закључка о извештају о раду општинског већа за период 01.10.2022 - 31.12.2022. године а усвојен је и предлог решења о давању сагласности на ценовник комуналних услуга које врши ЈКП „Извор“- пречишћен текст.

Вредно је истаћи да ће цене бити ниже уз наду да ће наплата бити боља када се устали стизање рачуна преко поште у свако домаћинство од априла месеца. На крају уобичајена питања и иницијативе одборника заокружили су ток ове седнице.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa