Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
Крв дало 34 хуманих
ЦРВЕНИ КРСТ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ, ОДАЗВАЛО СЕ 46 ДАВАЛАЦА КРВИ

Крв дало 34 хуманих

Испред прелепог здања „Ловац“ Ловачког удружења „Фазан“ у Владимирцима одржана је редовна акција добровољних давалаца крви. Црвени крст је био домаћин који се већ препознаје на мапи хуманости како организацијом тако и поимањем саме акције. Капа доле за учешће у овом дану вредног тима Црвеног крста који је као сваки добри домаћин бринуо да све протекне на задовољство свих, пре свих добровољних давалаца крви.

И овај пут били су на висини задатка, одазвало се 46 добровољних давалаца а течност живота дало њих 34. Пријатан амбијент дао је прилику да се и практично укаже на значај добровољног давања крви и позову сви који то могу, јер нечије мало некоме може спасити живот.

Уз беспрекорну организацију вредно је истаћи и појединце који су се побринули да све буде под конац и у име Ловачког удружења „Фазан“, ресторана „Ловац“ и Весна и Дејан, опет препознатљиви по гостопримству.

Трансфузиомобил Института за трансфузију крви Србије и тим оних који брину да се течност живота скупи увек на корак до давалаца крви завређују поштовање, јер крв је лек за који нема замене. И Локална самоуправа Општине Владимирци показала је колико јој значе ове акције присуством начелнице Општинске управе Славице Мирковић. Следећа акција је у априлу такође у Владимирцима.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa