Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
Дамама на дар
ДАН ЖЕНА У ОПШТИНИ ВЛАДИМИРЦИ

Дамама на дар

Тако је назван својеврсни поклон нежнијем полу обележавајући њихов дан. Локална самоуправа Општине Владимирци је уз помоћ библиотеке Диша Атић у Дому културе приредила поштовања вредно вече.

Препуна сала је уживала у песми и свирци Милоша Радовића, професора певања и солисте РТС-а, који је наступио у пратњи брата Александра. Реч је о уметнику који је одржао преко 450 концерата у земљи и иностранству. На програму су били евергрин хитови Драгана Стојнића, Леа Мартина, Арсена Дедића, Кемала Монтена, Звонка Богдана... Све у врхунској интерпретацији чувара традиције националног блага.

И први човек општине Горан Зарић није крио одушевљење виђеним пожелевши свим дамама да у здрављу и оваквим вечерима проводе своје најлепше тренутке. Осми март у Владимирцима песмом је украсио Милош Радовић а додатно и свирком оденут, сви су пожелели да се понови и наредног лета.


Несвакидашњим гласом и енергијом дигао је салу на ноге уз најлепша осећања на сцени али и бројне даме које су своје задовољство исказале игром и певањем у свечарском хору а у вечери која ће се дуго памтити.

Све је урамљено песмом „А сад адио...“ уз жељу свих да се поново друже са опојним гласом Милоша Радовића који је то вече лепотом избрисао суморне свакодневнице и даме из свих генерација препустио песми и игри а на њихов дан.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa