Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
Следи борба за трофеј: ВК Сава 2007 (фото: ВК Шабац)

Следи борба за трофеј: ВК Сава 2007 (фото: ВК Шабац)

ВАТЕРПОЛО: ГЕНЕРАЦИЈА 2007

Два тима на финалном турниру

Шабац има два репрезента у борби за трофеј. Сава и Бечеј фаворити за титулу. Сава у Новом Саду максимална. Шабац обезбедио финале победом над Вуковима
Шабачки ватерполо ће поново имати два представника на државном финалу у борби за Куп Србије. Овај пут је то 2007. годиште. Наступали су на два полуфинална турнира, у Новом Саду, односно Шапцу и остварили учинак који води међу најбоље.

Сава се пласирала уз максималан учинак који носи и на финални турнир. У Новом Саду је изборила место међу најбољима захваљујући победама против Кошутњака 12:1, Војводине 17:1 и Партизана 15:2. Сава носи четири бода.

Обезбедили финални турнир: ВК Шабац 2007 (фото: ВК Шабац)


Место међу шест најбољих обезбедио је Шабац победом Новобеоградских вукова 13:11, а поражени су од Таша и Бечеја. Бечејци су остварили три тријумфа на Градксом базену, док је београдски Таш славио два пута у Шапцу.

Уз шабачке тимове у финалу учествују: Бечеј, Таш, Кошутњак и Војводина. Партизан и Новобеоградски вукови су завршили такмичење. Бечеј ће бити главни конкурент Сави, јер такође преноси четири бода. Кошутњак и Таш носе два на финални турнир, док Шабац и Војводина почињу последње надметање у борби за трофеј са нула бодова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa