Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
И. Цветиновић и Т. Којић у дуелу против Војводине

И. Цветиновић и Т. Којић у дуелу против Војводине

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Шапчанке у Новом Саду

Важан дуел истовремено у плеј оф борби и дистанци од опасне зоне. У Шапчцу Медицнар прекинуо наугодну традицију. Искуство на страни домаћих. Оба тима могу и до плеј офа
Медицинар је након сјајног низа имао три тешка меча и три пораза у два суепрлигашка, односно једном Куп дуелу, те је пауза, осим за физички опоравак добродошла и за психолошки рестарт, јер следе важне утакмице. Управо први наредни ривал је из категорије квалитетних, но победивих, што је показао и дуел у Шапцу. Војводина је такмац Шапчанки у предстојећем колу.

Новосађанке су фаворити из сенке за плеј оф. У хали „Зорка“ је Медицинар прекинуо незгодан низ резултата против њих, а меч у Новом Саду је нова прича и победник овог дуела реално остаје у плеј оф трци. Бековска линија је најјачи део тима: Лазић, Голушин, Мијаиловић, Тодоровски, уз одлично крило Чаушић и голмана Ану Булатовић.

-Значио нам је овај предах и надам се да смо из претходниох пораза уочили своје грешке и да ће то показати утакмица у Новом Саду. Војводина је одличан тим, дуели против њих су увек неизвесни и наша жеља је да се надигравамо и искористимо своје прилике – истакла је прволигашица.

Јагодина, Бекамент и свакако Железничар који оријентисан само на Супер лигу исказује снагу, практично су сигурни у плеј офу, а још једно место је отворено. Пет екипа може до њега. Након Војводине Медицинар дочекује Раднички у једнако битном дуелу за расплет.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa