Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
„Лука и Гари“ представили песме за децу

„Лука и Гари“ представили песме за децу

„Комарац вегетаријанац“, „Мали жути пас“, „Књишки мољац“, „Нервозни сунцокрет“, само су неке од песама које се могу чути на дечјем Јутјуб каналу „Лука и Гари“. Представио га је необични двојац, Лука Виторовић и његов пас Гари, у понедељак у Шабачком позоришту. Окупљени малишани певали су стихове који су им већ постали омиљени, имајући у виду да то није прво заједничко дружење са певачем.

Инспирацију која се јавила пре три године преточио је у песме „за малу и велику децу“ и тада их представио у Библиотеци шабачкој.

-Урадили смо 12 студијских песмица и сада правимо промоцију снимљеног албума са спотовима. Неке песме су од раније, а неке су премијерно изведене вечерас. Теме су разне. Једна од првих песама које смо снимили је „Комарац вегетаријанац“, комарац који не жели да пије крв људима, има своју малу башту и сади кромпир, парадајз, храни се здраво. Имамо „Нервозног сунцокрета“. Страшно је нервозан зато што мора да стоји у месту, сви пролазе и долазе, а он сања да види плава мора и друге горе. „Меда“ је устао из зимског сна, страшно је гладан, нервозан и цела шума је на ногама да му удовољи- открио је Лука.

На сцени му се придружила и ауторка књиге „Псећи дневник“ Љубица Ђурковић, која је интересантним питалицама о свету омиљеног љубимца одушевила малишане.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa