Инфо

16. март 2023.16. мар 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

20. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ШАПЦА

На дневном реду више битних одлука

Редовна, 20. седница Скупштине града Шапца одржана је у четвртак, након закључења овог броја. Планирано је да се на дневном реду нађе 18 тачака.

Одборници су одлучивали о решењу о престанку мандата одборнику др Бобану Биранчевићу, због тога што као државни секретар у Министарству привреме, не може да истовремено да обавља обе функције. Његово место у одборничкој групи Српске напредне странке заузеће Данијела Ђурашковић, висока струковна медицинска сестра.

Такође, члан Градског већа задужен за привреду, Живан Бајић, поднео је оставку на ту функцију.
Пред одборницима се нашла и одлука о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа за претходну годину.

Дневним редом је планирано и усвајање локалног акционог плана запошљавања за ову годину, измена и допуна одлуке о правима и услугама социјалне заштите, као и измена и допуна одлуке о организацији Градске управе града Шапца.

Највише тачака дневног реда односило се на урбанистичке одлуке, а једна од важнијих је одлука о освајању плана детаљне регулације за изградњу канализационе мреже са постројењем за пречишћавање отпадних вода у Слепчевићу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa