Инфо

26. јануар 2012.26. јан 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СРЕДЊА ШКОЛА

ГРЕЈАЊЕ НА ЧВРСТО ГОРИВО

Пуне 32 године покушава се изнаћи решење за грејање Посавотамнавске средње школе. У наредних пар недеља са нафте прећи ће се на чврсто гориво, што ће значајно уштедети средства која издваја локална самоуправа.
- Наравно грејање траје у континуитету, али је на чврсто гориво огромна разлика у цени. Са два котла биће оптимално грејање, али још једном у први план стављам уштеду која није безначајна, пошто се ради о око 60 одсто мање средстава, сумирао је урађено председник општине Владица Марковић.
Иначе само папиролошки разлози су омели бржи рад. На први тендер се нико није јавио, а сада када се зна извођач, чека се време законом предвиђено за жалбе, тако да ће недељу, две потрајати до почетка реализације посла који ће трајати бар десетак дана.
- Површина нашег објекта је око 5.500 метара квадратних, и са два котла снаге по 500 киловата све ће бити оптимално угрејано. Све је ту, само се чека да прођу законске процедуре и ето решења на које се чекало преко три деценије, на задовољство свих, каже директор школе Радушко Поповић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa