Инфо

16. март 2023.16. мар 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Представа Установе „Дом за смештај одраслих лица Кулина“

Скинимо маске, покажимо љубав

Представа је изведена под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Београд, у организацији Пољопривредне саветодавне и стручне службе Шабац и Градске управе града Шапца
У Културном центру у Шапцу изведена је представа Установе „Дом за смештај одраслих лица Кулина“ из Кулине код Алексинца под називом “Скинимо маске покажимо љубав”.

-Морам да похвалим све локалне самуправе које су подржале представу која је хуманитарног карактера. Важно је да покажемо хуманост и подршку у овим временима. Суштина је да смо сви исти и једнаки - рекао је помоћник министарке пољопривреде Александар Богићевић.

Александар Богићевић, Фото: "Глас Подриња"


Представа је под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Београд, у организацији Пољопривредне саветодавне и стручне службе Шабац и Градске управе града Шапца.

Фото: Глас Подриња


-Желим такође да истакнем да Град Шабац чини значајне кораке када је у питању брига о осетљивим друштвеним групама. Градским одлукама обезбеђено је 6 права и 12 услуга социјалне заштите. Град Шабац је за социјалну заштиту из буџета за 2023. годину издвојио 323 милиона динара, што је уз наменске трансфере у социјалној заштити које град добија од Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања значајно издвајање за ову област. Последњих година, трудимо се да у што већој мери самостално или уз подршку надлежних министарстава обезбедимо исте услове за све наше суграђане. Политика града јесте, да сви треба да осете да су једнаки чланови овог друштва и да бринемо о њима - нагласио је заменик градоначелника Шапца Блажа Кнежевић.

Блажа Кнежевић, Фото: "Глас Подриња"


Представа је имала и хуманитарни карактер, те су прикупљена средства приликом изведбе у Шапцу намењена за Дом за смештај одраслих лица Кулина.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa