Инфо

16. март 2023.16. мар 2023.
Ускоро наставак сезоне: Шулц и Бараћ

Ускоро наставак сезоне: Шулц и Бараћ

ВАТЕРПОЛО: ВК ШАБАЦ

Спаринг пред наставак

Синтез Казањ и Приморац пролћени спаринг ривали током паузе. Припрема финиша сезоне. Против Партизана нема ни фаворита, ни аутсајдера
Шабачки ватерполисти у априлу настављају Супер лигу и практично почињу завршни део сезоне, истовремено и одлучујући. Очекују их две рунде, а потом и четвртфинале плеј офа. Без обзира да ли се пласирају у полуфинале или не, крај сезоне ће бити након дуела за пласман. Током марта је појачан интензитет тренинга, а форма је побољшавана кроз спаринг дуеле са интернационалним ривалима.

Тохољ у репрезентацији
ВК Шабац је у репрезентацији Србије представљао Небојша Тохољ, центар овдашњег клуба, који је наступао у Подгорици на квалификационом турниру за пласман на финале Светске лиге. Србија је остварила три победе уз два пораза и на крају заузела друго место. Тохољ је постигао један гол.


-Недавно нам је у гостима био Синтез Казањ, најбоља руска екипа, а крајем марта путујемо у Котор где ћемо спаринговати против Приморца. Пауза није уобичајена у овом периоду, али то је одредио распоред репрезентације и ми на све гледамо као припрему финиша сезоне – истиче тренер Немања Личанин.
Готово извесно ће у четвртфиналу плеј офа ривал бити Партизан, што ће бити четврти и пети меч ове сезоне против Београђана.

-У три досадашња имамо по једну победу и реми. Нема непознаница и циљ оба тима је полуфинале, те је једино очекивана неизвесност. Последњи меч је био најбољи за нас. Очекују нас два неизвесна меча, детаљи ће одлучивати и оба тима желе у полуфинале. Важно је да ми одиграмо на нивоу својих могућности – додаје Личанин.



Последња два кола ће дати одговор који од тимова ће бити четврти, а ко пети. Боље пласирани клуб ће бити гост у првом и домаћин у другом мечу. Партизан гостује Новом Београду и Валису, Шабац игра у Ваљеву и дочекује Раднички. Партизан има три бода више, али Шабац бољи међусобни однос.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa