Инфо

16. март 2023.16. мар 2023.
У трци за трофеј: ВК Шабац 2011 (фото: ВК Шабац)

У трци за трофеј: ВК Шабац 2011 (фото: ВК Шабац)

ВАТЕРПОЛО: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Борба за трофеј у Шапцу

После неколико година паузе, годиште 2007. поново је такмичарско у сезони млађих категорија, а први трофеј ће бити додељен на Градском базену у Шапцу. Овдашње пливалиште угостиће овог викенда шест најбољих екипа у Србији у овом узрасту, оне које су прошле три фазе такмичења и даће одговор ко осваја трофеј Купа Србије.

Шабачки ватерполо има два представника. Сава, која жели у борбу за трофеј и донела је максималан број бодова, односно Шабац, играче узрастом углавном млађе две или три године од ривала, што њихово постигнуће чини истински великим. Уз њих ту су још Бечеј, највећи ривал Сави у борби за титулу, такође сам максималним бројем бодова, потом Таш и Кошутњак који су донели по два бода и Војводина.
Турнир стартује у суботу, док је у недељу, у поподневним часовима предвиђено да буду одиграни дуели за пласман.



Најмлађи на путу славе
Званични шампиони Србије у категорији 2011. годиште и млађи, ватерполисти Шапца показали су највише на полуфиналном турниру Купа Србије (првом Купу који је организован за овај узраст) и убедљиво се пласирали на финални турнир првог и другог дана априла. Победили су Спартк 14:5, Партизан 11:7 и ТЕНТ 17:4. Три победе доносе и максималан број пренетих бодова, а у борби за титулу очекују их дуели против: Валиса, Војводине и Новог Београда.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa