Инфо

23. март 2023.23. мар 2023.
Два корака од вишег ранга: ОКК Шабац (фото: фб страна клуба)

Два корака од вишег ранга: ОКК Шабац (фото: фб страна клуба)

КОШАРКА: ДРЛ ЗАПАД

Све снаге ка промоцији

Максималан учинак издвојио ОКК Шабац од осталих тимова. Фаворити у плеј офу. Највећи ривал чачанска Младост, Морава из сенке прети
ОКК Шабац је и претходних сезона био релативно близу Прве српске лиге, а чини се да је ове најближи. Изборио је плеј оф и то уз максималан учинак, 14 победа у 14 мечева и максималан број бодова преноси у плеј оф, једини од четири учесника. Екипа Стојадина Марковића није имала ривала снажног да парира што показује табела. Сада следи најважнији део сезоне и плеј оф где наступају још: Младост (Ч), Морава (З) и Бабајић.



Највећи ривал у догравању биће чачанска Младост, која као и Морава има један проаз на старту. Шапчани ће најпре у суботу угостити Мораву из Заблаћа крај Чачка, потом следе два дуела против Младости, прво у Чачку, потом Шапцу и у последњем колу следи гостовање у Заблаћу. Само први тим улази у Прву регионалну лигу.

Женска селекција ОКК Шабац је сезону завршила на трећем месту у плеј оф групи са учинком од седам победа и три пораза. У последњу фазу борбе за Другу лигу Чачак и Јавор Ивањица.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa