Инфо

23. март 2023.23. мар 2023.
Пажљивкова смотра у Владимирцима
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ НАЈМЛАЂИХ У ПОЗНАВАЊУ САОБРАЋАЈА

Пажљивкова смотра у Владимирцима

У просторијама Посавотамнавске средње школе, тачније у Дому ученика, предшколци и основци су учествовали у такмичењу у организацији Агенције за безбедност у саобраћају Србије уз помоћ Савета за безбедност Општине Владимирци. Најмлађи, њих 52 подељени у екипе, предшколске установе „Сунцокрети“ и први и други разред основних школа „Жика Поповић“ из Владимираца и „Јован Цвијић“ из Дебрца.

Кроз реализацију сваке од фаза деца су показала завидно знање у познавању правила за безбедно учешће у саобраћају. Управо то је и био циљ пројекта, да се подигне свест о безбедности у саобраћају и то баш за најмлађе учеснике у саобраћају. Кроз све фазе овог пројекта учешће је узело преко стотину најмлађих предшколаца и основаца са територије Општине Владимирци.

Вредно је истаћи резултате у категорији предшколаца учествовало је пет екипа са двадесеторо деце а најбоља је била екипа предшколске установе „Сунцокрети“ из Дебрца. У категорији првака најбоља је била екипа I-1 основне школе „Жика Поповић“ из Владимираца а међу школарцима другог разреда најбољи су били чланови II-14 из исте школе.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa