Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

УЧЕНИЦИ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ „СТАНА МИЛАНОВИЋ“ ОСВОЈИЛИ ДРУГО МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ У ИЗРАДИ БИЗНИС ПЛАНА

Осмисли идеју и стави је у функцију

Ученици Економске школе “Стана Милановић” освојили су друго место на такмичењу у изради бизнис плана Осмисли идеју и стави је у функцију, које је и ове године организовала Београдска банкарска академија.

На такмичењу у изради бизнис плана учествовали су ученици Теодора Нинковић, Јована Галић и Душан Станковић, предвођени професорком Биљаном Лазаревић.

- Наши ученици имали су идеју да произведу органску боровницу и да је ставе у саксију. Идеја је креативна и свидела се члановима жирија, каже професорка Лазаревић.

Душан Станковић, ученик четвртог разреда Економске школе, смер комерцијалиста, истиче да је најважније да су заједничким снагама урадили презентацију.

- Најважнији је био чин представљања, да покажемо да верујемо у то што радимо. Свако од нас је имао свој део на презентацији и мислим да смо то супер одрадили.

Као награду ученици су добили 500 евра попуста на школарину Београдске банкарске академије. Та чињеница може много значити Јовани Галић, ученици трећег разреда, која има у плану да упише тај факултет наредне године.

- Када се, у септембру прошле године, одржао Сајам образовања у нашој школи, одушевила сам се Београдском банкарском академијом. Иначе, нисам имала представу да постоји ово такмичење.

Пријатно сам се изненадила када ме је професорка Биља позвала. Ово искуство је потврдило мој избор у вези са избором факултета.

Теодора Нинковић, ученица четвртог разреда учествује у радости својих колега, иако њене амбиције не иду у том смеру.

- Било је занимљиво, много тога смо научили и упознали нове људе, за мене је ово јако лепо искуство.
М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa