Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Циљ све ближи: ОКК Шабац (фото: Љ. М.)

Циљ све ближи: ОКК Шабац (фото: Љ. М.)

КОШАРКА: ДРЛ ЗАПАД ПЛЕЈ ОФ

Два корака до циља

Сениори Омладинског кошаркашког клуба „Шабац“, чини се, броје ситно до великог циља, али и те додатне кораке треба направити. Победом против Мораве, предвођени феноменалним Бајићем, направили су први корак ка Првој регионалној лиги, показали психолошку снагу вративши се после пада у трећем периоду и сада путују у Чачак, кошаркашки град у покушају да против домаће Младости направе можда и кључни корак ка повратку у Прву регионалну лигу након шест година.

-То ће бити дуел искусне екипе какава смо ми и изузетне младе екипе из јаке кошакрашке школе какву има Младост. Наш циљ је победа и од старта желимо у виши ранг, док то не осигурамо не желимо да славимо. Надамо се да би након победе у Чачку могли пред нашим навијачима да имамо меч лопту 8. априла – рекао је тренер Шапчана Стојадин Марковић.

ОКК Шабац – Морава 85:68
ОКК ШАБАЦ: Мраовић 4, Јовановић 4, Милутиновић, Радовановић 6, Буљубашић 6, Гавриловић 6, Бајић 41, Ђ. Петровић 8, Павловић, Грковић, Л. Петровић 8, Ивановић 2.


ОКК Шабац првог априлског викенда гостује у Чачку Младости, потом дочекује седам дана касније исту екипу на свом паркету, док у последњем колу игра у Заблаћу против Мораве. Само први пролази у Прву регионалну лигу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa