Инфо

9. фебруар 2012.9. феб 2012.
ШАБАЧКИ ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ

ЗЕМЉА ДАРУЈЕ КАД УМ ЦАРУЈЕ

Акције, трибине, округли столови, гостовања у радио и ТВ емисијама, еколошке патроле, протестни скупови и маршеви, петсто чланова, биланс је једанаестогодишњег рада. У овој години, поред редовних активности, у плану Изборна скупштина
Од оснивања 2000. године до данас Шабачки еколошки покрет своје задатке реализовао је кроз теоријске и практичне задатке. Циљ им је да подигну ниво образовања и свести грађана о заштити животних и еколошких вредности путем јавних трибина, округлих столова, изјава и натписа у медијима. Са друге стране покрет током године има низ акција којима се повећава природни квалитет средине у којој живимо попут садње цвећа, дрвећа, као и чишћења дивљих депонија у граду и селима.
- У свом досадашњем раду Шабачки еколошки покрет имао је преко педесет образовних акција путем трибина и округлих столова, више од четрдесет акција на терену. Одржали смо преко шездесет конференција за медије. Имали смо тридесетак иступања на ТВ и радију у оквиру специјалних емисија о екологији. У циљу подизања нивоа образовања својих чланова организовани су и одласци на семинаре на националном и међународном нивоу ““ рекао је адвокат Трифун Дробњак, председник и један од оснивача Шабачког еколошког покрета.
Своје активности ШЕП током године највећим делом везује за календар одређених еколошких датума који представљају подсећање али и упозорење на све већу потребу за очувањем материјалних, али и духовних, добара без којих нема здравог живота.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa