Инфо

13. април 2023.13. апр 2023.
Низ неискоришћених прилика Мачве

Низ неискоришћених прилика Мачве

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Поново брига и стрепња

Мачва у среду гостовала у Крушевцу. Пенал однео бодове из Шапца. Теорија још чува у плеј оф надама. Реална борба за опстанак и плеј аут
Једанаестерац за који се не може поуздано рећи да ли је био у казненом простору, иако је сам прекршај евидентан, однео је три бода у Нови Сад, а Мачву ставио у немогућ положај у плеј оф борби. Можда је боље, а можда још теже након јучерашњих мечева који у тренутку настанка текста још нису ни стартовали.

Мачва – Нови Сад 0:1 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 700. Гл. судија: Мирслав Милетић (Г. Милановац); помоћници: Власачевић и Арнаутовић (оба Београд). Стрелци: Балабановић у 57. минуту за Нови Сад (11 м). Жути картони: Ристивојевић, Нешкопвић, Новаковић, Панић и Павић (Мачва); Живковић, Балабановић, Елсин, Младеновић, Милосављев (Н. Сад).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Савковић, Белић, Враштановић (Јововић), Новаковић, Бранковић (Панић), Нешковић (Павић), Пејовић.
НОВИ САД: Елесин, Цуцин, Радивојевић, Балабановић (Влалукин), Обенг, Младеновић (Милисављевић), Пинто, Балабановић, Живковић (Милосављевић), Благојевић, Јокић.


Ако је славила у Крушевцу Мачва подигла је своје шансе у борби за спас, док уз неки срећан расплет у Београду и Ужицу још живе неке шансе за осмо место. Ако је победио Трајал проблеми постају још већи, јер је директан ривал освојио три бода. Претпразнична субота и гостовање Јединства свакако је битно, јер ће сваки бод бити важан у обе групе доигравања. Два меча Мачва није постигла гол и то је поново проблем. Убљани су у успону форме и близу су плеј офа, а уз бодове из Шапца могли би да сањају и бараж за Супер лигу, таква је Прва лига.

Млађе категорије
Омладинци Мачве су тренутно четврти у Првој лиги ФСРЗС, са 16 бодова мање од лидера из Уба. Кадети Мачве су шести, а Савациума 13. међу кадетима прволигашима. Мачва Богатић је друга у Другој лиги ФСРЗС омладинаца, значјано иза Железничара, док код кадета други тим Мачве је трећи, Санрајс шести, Богатић осми. Код пионира у територијалној лиги Фениск је убедљиво први (55), Санрајс је трећи (40), Мачва четврта (38 бодова). Савациум је пети (38).


Било како било, табела коју видите је важила пре среде, калкулатори ће помоћи да направите нову, а ако има нејасноћа, биће разрешене већ у суботу.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa