Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Увек уз  суграђане
АКЦИЈА ГО СПС НА ВЕЛИКИ ПЕТАК

Увек уз суграђане

Наша врата су отворена за све Шапчане који деле наше идеале. Политика треба да служи за добробит грађана, ослушкивање њихових идеја и рад у њихову корист
Градски одбор Социјалистичке партије Србије поделом у црвено фарбаних јаја на Велики петак грађанима Шапца чеситао је Ускрс. Упркос киши која је падала подељено је неколико стотина јаја.

Социјалисти су на штанду испред Старе робне куће разговарали са пролазницима који су им и поставили бројна питања.

СПС у Шапцу последњих месеци интензивно ради на окупљању чланства, како старог, тако и нових, младих људи. Истичу да желе да се окруже вредним и четитим људима, који баштине истинске левичарске вредности.

-СПС је странка која је увек била глас и снага слабих и немоћних. Бринули смо о онима којима је то било најпотребније и то ћемо радити и даље. Познато је да се залажемо за друштво социјалне правде утемељено на принципима слободе и једнакости, друштво у ком људи могу да живе од поштеног рада. Видели смо током ове акције да имамо велику подршку међу Шапчанима. Желимо да нам они укажу на то како ми можемо боље да радимо. Наша врата су отворена за све Шапчане који деле наше идеале. Политика треба да служи за добробит грађана, ослушкивање њихових идеја и рад у њихову корист, каже др вет. мед. Никола Милутиновић, председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије Шабац.
M.M.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa