Инфо

9. фебруар 2012.9. феб 2012.
КОЦЕЉЕВА

ФИСКУЛТУРНЕ САЛЕ У МАЛИМ ШКОЛАМА

Како је пројектом предвиђено, фискултурна сала би била посебан објекат у школском дворишту, са једним тереном, који би могао да служи за одбојку и кошарку.
Сала би била универзалне намене, служила би и за потребе села, јер Дом културе у Доњем Црниљеву се урушава.
На прослави Савиндана у школи у Доњем Црниљеву заменик председника општине Коцељева Милутин Цвејић и власник Грађевинског друштва „Кнез“ Драган Кнежевић предали су пројекат фискултурне сале руководиоцу школе.
У свом обраћању поводом овог догађаја заменик председника општине г-дин Милутин Цвејић, иначе бивши ученик ове школе и живитељ Доњег Црниљева је изразио наду да ће надлежна министарства и општина Коцељева наћи снаге да реализују овај пројекат и обећао да ће му у наредном раду фискултурна сала у овој школи бити приоритет...
„Израда пројекта је тек могућност да почнемо да размишљамо о средствима за салу која ће и нашој деци омогућити најсавременију наставу физичког васпитања. Гест г-дина Кнежевића вредан је дивљења и надам се да неће остати усамљен. Он је доказ да је и у временима кризе могућа брига о младима и доброчинство“, рекао је између осталог Цвејић.
Грађани Доњег Црниљева ово схватају као почетак великог подухвата који ће њихову децу ставити у равноправан положај са вршњацима из развијених средина који ће омогућити савремену наставу и откривање талената и из ове средине.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa