Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Двоструки стрелац: Л. Пејовић

Двоструки стрелац: Л. Пејовић

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Крај без тензије

Бод у Вршцу довољан да се задржи предност у односу на угрожене. Два бода неопходна до краја за сигуран спас. Металац није осигурао статус и игра важнији меч у Шапцу. Драг тим неутралним навијачима
Нико није слутио након пораза од Златибора на старту плеј аута да би Мачва могла последња три кола дочекати без тензије и страха по питању опстанка, али седам бодова из наредна три меча су то обезбедила. Опстанак није осигуран математички, али су Шапчанима потребна два бода у три меча за сигуран статус и то у случају да Лозница буде непогрешива до краја.

ОФК Вршац – Мачва 2:2 (2:2)
Вршац. Гледалаца: 300. Гл. судија: Стефан Јекнић (Суботица); помочници: Благојевић (Параћин) и Божовић (Пирот). Стрелци: Илић у 34. и Андрић у 45 +1 минут за Вршац; Пејовић у 7. и 24. за Мачву. Жути картони: Мршуља, Петрић, Стојковић (Вршац); Ристивојевић и Самуровић (Мачва).
ВРШАЦ: Андријанић, Петрић (Благојевић), Илић, Павлов, Тодоровић, Лазевски, Андрић (Килибарда), Станисављевић (Миливојевић, Граоња), Кадијевић, Мршуља, Тасић (Томић).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Савковић, Белић (Јововић), Враштановић, Новаковић (Башић), Ристић (Бранковић), Радуновић, Пејовић.


Ривал у првом од два меча на домаћем терену биће Металац. Тим који је драг већини неутралних навијача у Србији. Организацијом и условима превазилази све клубова из мањих средина и пример је добро организованог клуба. Попут Мачве није имао амбицију да игра плеј аут, али када се већ десило вредело је тражити спас. Ипак, као један од три непоражена тима у плеј ауту, још није обезбедио спас, три ремија у низу дају четири бода предности три кола пре краја и не баш миран сан. Милошев, Мићовић и Милинковић су водећи стрелци не баш ефикасне екипе, а међу првотимцима је и дете Мачве Бранислав Марковић.

Капитен екипе: И. Ристивојевић


У регуларном делу сезоне Мачва је победила у Шапцу 1:0, још крајем августа. Меч је свакако значајнији за госте, посебно што у претпоследњем дочекују Лозницу на свом терену.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa