Инфо

9. фебруар 2012.9. феб 2012.
ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА У КОЛОНИЈИ МАЧВЕ

ВОЛОНТЕРИ ПОМАЖУ СТАРИМА

Волонтери Канцеларије за младе, млађа група која је тренутно на распусту искористили су своје слободно време у добротворне сврхе да помогну шабачком Центру за социјални рад и њиховим корисницима у рашчишћавању снега у колонији Мачве до којих је тешко доћи, прошле среде.
- С обзиром да су наши волонтери учествовали у различитим догађајима и манифестацијама, ово је прва акција овог типа. Пре свега, треба поздравити добру вољу ових младих људи који су изашли у сусрет локалној заједници, као и најстаријим суграђанима, истакла је координатор рада шабачке Канцеларије за младе Ана Лазић.
Најстарија корисница услуге за Помоћ и негу у кући Зорка Стојиљковић која има 84 године, каже да јој ова акција пуно значи.
- Веома сам задовољна услугом геронто домаћица, које ми пуно помажу, наложе ми ватру, доносе храну, лекове и воће. Тако да сам потпуно снабдевена свим намирницама и не оскудевам ни у чему, каже наша суграђанка.
У Центру за социјални рад ових дана интензивно раде на збрињавању и смештају лица која се налазе у тешком социјалном стању у прихватну станицу која се налази у Геронтолошком центру.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa