Инфо

9. фебруар 2012.9. феб 2012.
УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ

УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ

Лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић представио шабачким привредницима економску платформу.
У присуству више од 60 привредника из Шапца председник Уједињених региона Србије Млађан Динкић представио је у петак, 3. фебруара, економску платформу Уједињених региона Србије.
- За разлику од других странака, ми смо направили економску платформу, коју ћемо дорађивати, на основу сугестија привредника. Економска платформа УРС- а има три стуба: смањење бирократије и укидање непотребних процедура, пореску реформу и подршку малим и средњим предузећима, и интензивнији и равномеран развој саобраћајне инфраструктуре - истакао је Динкић.
Привредници су позитивно оценили основне смернице економске платформе УРС-а и показали интересовање за предложене мере. Они су и изнели проблеме са којима се суочавају, као и предлоге на који начин би они, по њиховом мишљењу, могли да се реше.
Програм „ Уједињени за пољопривреду“, чији је коаутор, Ивана Дулић Марковић представила је у Липолисту, у присуству председника УРС- а Млађана Динкића, председника Градског одбора Уједињених региона Србије Шабац Немања Пајића, Милутина Стојиновића, регионалног координатора Тима за пољопривреду УРС-а и великог броја пољопривредника.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa