Инфо

18. мај 2023.18. мај 2023.
Сарадња између некадашње Зорке,  сада Еликсира и Металопластике је  природна. То су симболи Шапца и  брендови који су препознати, не само на европском, него и на светском нивоу, Фото: "Глас Подриња"

Сарадња између некадашње Зорке, сада Еликсира и Металопластике је природна. То су симболи Шапца и брендови који су препознати, не само на европском, него и на светском нивоу, Фото: "Глас Подриња"

ЕЛИКСИР ЗОРКА И РК МЕТАЛОПЛАСТИКА ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ

Наставак успешне сарадње

„Од почетка наше сарадње постигли смо много заједничких успеха“ рекао је председник РК Металопластика Бранислав Ђурковић. „Сарадња између некадашње Зорке, сада Еликсира и Металопластике је природна. То су симболи Шапца и брендови који су препознати“ рекао је директор Еликиср Зорке, Стефан Комазец
Еликсир Зорка биће и следеће сезоне спонзор Рукометног клуба Металопластика. Уговор о спонзорству и наставку сарадње потписан је у оквиру обележавања 85 година од оснивања Хемијске индустрије Зорка Шабац.

Уговор о спонзорству и наставку сарадње потписан је у оквиру обележавања 85 година од оснивања
Хемијске индустрије Зорка Шабац, Фото: "Глас Подриња"


-Ово је велики дан за клуб. Даје нам додатни мотив да истрајемо у својој борби у остваривању спортских циљева. Велика је част и задовољство што је једна фирма светског реномеа у РК Металопластика препознала искреног спортског пријатеља који се труди да оправда све што су они уложили у нас. Од почетка наше сарадње постигли смо много заједничких успеха. Први пут у историји клуба, под именом Металопластика Еликсир, смо освојили Супер куп, учествујемо на европском првенству у ЕХФ купу, настављамо борбу за тутулу првака државе. Велика ствар за нас су деца која су будућност клуба. Све три наше млађе селекције наствљају борбу за шампиона државе, две генерације су прваци региона, рекао је председник РК Металопластика Бранислав Ђурковић и захвалио Станку Поповићу, власнику Еликсира и свим запосленим у компанији Еликсир на безрезерној подршци у остваривању спортских резултата.

Еликсир за пример другима
-Еликсир треба да буде пример за друге компаније у Шапцу како се односи према спорту и како се подржава један врхунски клуб. Уколико би још компанија следило пример Еликсира могли бисмо још јаче да се упустимо у борбу за титулу. Неки од клубова против којих играмо су од нас знатно финансијски моћнији, а ми то морамо да надомешћујемо борбеношћу, вољом и импровизацијама, рекао је Владан Матић тренер РК Металопластика Еликсир.


Играчи и стручни штаб Металопластике имали су прилику да у кругу компаније погледају изложбу посвећену историјату ХИ Зорка Шабац, кустоса Бранислава Станковића. Обишли су и фабрички комплекс, а мастер хемичар Наташа Тодоров, менаџер одрживог развоја, одржала им је и презентацију Еликсир Зорка - одржива решења за будућност.

Фото: "Глас Подриња"


-Велико нам је задовољство што продужавамо сарадњу коју смо прошле године започели. Изузетно смо задовољни том сарадњом и то је основни разлог зашто је настављамо. Сарадња између некадашње Зорке, сада Еликсира и Металопластике је природна. То су симболи Шапца и брендови који су препознати, не само на европском, него и на светском нивоу. Ми се као фирма налазимо у узлазној путањи. Као Еликсир Група имамо три дивизије, више од 1.800 запослених, од чега је у Шапцу 600. Имамо петогодишњи инвестициони циклус од 250 милиона евра. Исто тако и Металопластика Еликсир иде узлазном путањом спортским резултатима, али и организационим развојем, све већим бројем деце у клубу и публике у Хали. Поносни смо на њихове резултате, рекао је Стефан Комазец директор Еликсир Зорке и најавио да ће отворити своја врата за грађане у наредном периоду.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa