Инфо

18. мај 2023.18. мај 2023.
Први ребаланс буџета и извештаји о раду
ДРУГА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Први ребаланс буџета и извештаји о раду

И ово скупштинско издање обиловало је питањима за бољитак општине Владимирци. Први ребаланс буџета за текућу годину доноси могућност за геотермалну бушотину, преко нове управне зграде, бригу за угрожене да поправе квалитет живота, пошумљавања, садница за пољопривреднике те бунаре, а опет у оквиру могућности.

Било је речи о усвојењу одлуке о формирању општинског штаба за ванредне ситуације као и одлука о социјалној заштити која се само усклађује са надлежним министарством ради добијања слика истински угрожених. Била су на дневном реду и питања и програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине где се појашњавају надлежности, а дато је и зелено светло на ценовник комуналних услуга ЈКП Извор, уследили су извештаји о раду ЈКП Извор, Центра за социјални рад, библиотеке Диша Атић, туристичке организације општине подробно изнет од челника колектива. Истоветно је усвојен и тромесечни извештај о раду општинског већа за 2023. годину. Предлог решења о измени решења о образовању комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини и комисије за надзор над пословима из изворне надлежности општине Владимирци.

Текућа питања о престанку мандата председнику и члановима надзорног одбора ЈКП Извор и Управног одбора ТО Владимирци и избора нових чланова уз одборничка питања и иницијативе.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa