Инфо

18. мај 2023.18. мај 2023.
Традиција Мачве обавезује до краја, Фото: "Глас Подриња"

Традиција Мачве обавезује до краја, Фото: "Глас Подриња"

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – ПЛЕЈ АУТ

На испиту карактер

Мора увек Мачва да тежи освајању три бода. Карактер екипе за следећу сезону се гради сада. Нема опуштања и недисциплине
Више ни математика не може Мачву елминисати из Прве лиге, те су преостала два кола прилика да се играчи лагано припремају за наредну сезону и да се кристалишу могућности фудбалера и пре почетка припрема. Мачва је против Металца и изгубила два и освојила бод, а Трајал (субота, 19:00) је прилика за леп опроштај од домаће публике. Шабачки клуб мотив тражи у борби за врх плеј аута, док гости само победом, уз пораз Металца чувају неке шансе за опстанак. На први поглед Трајал има већи мотив.

Мачва – Металац (ГМ) 1:1 (1:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 600. Гл. судија: Ал. Лукић (Ваљево); помоћници: Тубић (Крагујевац) и Чотрић (Лозница). Стрелци: Ристић у 28. за Мачву; Максимовић у 50. за Металац. Жуту картони: Панић и Пејовић (Мачва); Вујчић, Стевић, Шкорић и Станојевић (Металац).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић (Башић), Савковић, Белић, Враштановић, Новаковић (Јововић), Ристић (Панић), Радуновић, Пејовић.


-Ми већ сада морамо да мислимо о наредној сезони и да момци који играју буду свесни да глад за победом мора константно да постоји, нема опуштања и недисциплине. Ово је велики клуб, играчи су професионалци и морају да и у резултатски мање важним утакмицама играју с карактером и жељом. На томе ћу инсистирати до краја. циљ је шест бодова – рекао је тренер Мачве Иван Куртушић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa