Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Владимирчани на Новосадском сајму
ИЗ ЖИВОТА СЕЛА

Владимирчани на Новосадском сајму

Пољопривредници општине Владимирци редовно походе сајамска окупљања, а ово је пут на светски угледном Новосадском сајму. У неколико аутобуса тискали су се заинтересовани за новине у пољопривреди или што би се народски рекло како краћим путем доћи до бољитка. Скоро у глас импресионирани виђеним сложили су се да су обележја савремене производње дошла и до прага њихових домова. До вредних ратара, повртара, сточара и тако редом.



Са спознајом све ређег поимања производње са погледом упртим у небо дајући предност заливним системима, бунарима, засадима воћа и поврћа који извесно доносе веће приходе. Па тако повртарске плантаже ничу као печурке после кише. А све под будним оком одељења за пољопривреду Општине.

Караван жељних спознаја у новинама на престижном новосадском сајму и брига Локалне самоуправе да се то види рам је захвалности углавном пољопривредника који би ишли и корак напред. Али се и повести надом да ће село изборити место које завређује а које жуљевити длан сељака итекако препознаје.
С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa