Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Један од најбољих у екипи: А. Поповић (Мачва)

Један од најбољих у екипи: А. Поповић (Мачва)

ФУДБАЛ: ПЛЕЈ АУТ ПРВЕ ЛИГЕ

Стари ривал за леп крај

Утакмица у Ужицу неће имати посебан такмиачрски набој осим евентуално борбе за незванично звање победника плеј аута. Ипак, у питању су стари ривали који деле исте клупске боје, деценије међусобних мечева у разлчичитим ранговима, те је прилика да покажу много без оптерећања коначним исходом. Поново су у истом рангу након шест година.

Мачва – Трајал 2:1 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 600. Гл. судија: Љубиша Борисављевић (Ивањица); помоћници: Новаковић (Гуча) и Ђурић (Уб). Стрелци: Поповић у 50. и Бранковић у 66. минуту за Мачву; Крстић у 25. за Трајал. Жути картони: Новаковић (Мачва); Стојановић и Јовић (Трајал).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Јововић, Савковић, Белић (Павић), Враштановић, Новаковић (Станковић), Ристић (Стевановић), Радуновић (Нешковић), Бранковић (Ђорђић).


Мачва је преокренула против Трајала у последњем одиграном колу, наступили су неки врло млади играчи, Ужичани су ремизирали у Београду. У овој сезони Мачва није победила Слободу. Ужичани су били бољи у 2. колу 2:1, док је у Шапцу јесенас меч завршен без победника и голова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa